Vali Nurtaç Arslan, ailenin evine konuk oldu
Vali Nurtaç Arslan, ailenin evine konuk oldu
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Karaman ailesini evinde ziyaret ederek aileyle sohbet etti. Ziyarette Vali Arslan'a, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler eşlik etti.
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, vatandaşlarla bir araya gelmeye yönelik ziyaretleri kapsamında Karaman ailesinin evine konuk oldu. Aileyle sohbet ederek bir süre vakit geçiren Arslan, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmanın ve aile ortamını paylaşmanın önemine değindi.
Ziyaret sırasında gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Arslan, Karaman ailesine samimi sohbetleri ve ev sahiplikleri dolayısıyla teşekkür etti.
Vali Arslan’ın ziyaretinde Vali Yardımcısı Muhittin Gürel ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Feridun Güler de hazır bulundu.


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
