Vali Dr. Arslan, Koruyucu Aileler ve Çocuklarla Bir Araya Geldi
Vali Dr. Arslan, Koruyucu Aileler ve Çocuklarla Bir Araya Geldi
Bartın Vali Dr. Nurtaç Arslan, Koruyucu Aileler ve Çocuklarla Bir Araya Geldi
Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, 30 Haziran Koruyucu Aile Günü dolayısıyla Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Balamba Tabiat Parkı'nda düzenlenen piknik programında koruyucu aileler ve çocuklarla bir araya geldi.

Aile ve Nüfus 10 Yılı faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte koruyucu ailelerle yakından ilgilenen Vali Arslan, çocuklarla sohbet ederek çeşitli etkinliklere katıldı.
Programda konuşan Vali Arslan, çocuklara sevgiyle sahip çıkarak büyük bir fedakârlık örneği sergileyen koruyucu ailelere teşekkür etti. Koruyucu aile hizmet modelinin önemine dikkat çeken Arslan, her vatandaşı bu anlamlı sorumluluğu paylaşmaya ve bir çocuğun hayatına umut olmaya davet etti.

Etkinlik boyunca aileler deneyimlerini paylaşırken, çocuklar ise hazırlanan oyunlar ve çeşitli aktivitelerle eğlenceli vakit geçirdi.
Program sonunda Vali Arslan, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Bartın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeline ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, koruyucu ailelerin toplum için üstlendiği sorumluluğun büyük değer taşıdığını ifade etti.

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
