Ulus Kumluca'da Feci Kaza: 1 hayatını kaybetti
Ulus Kumluca'da Feci Kaza: 1 hayatını kaybetti
Bartın'ın Kumluca beldesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, yaralıların olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden kişinin, abisinin cenazesine katılmak üzere Kumluca'ya geldiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre kaza, Kumluca girişinde meydana geldi. İki otomobilin karıştığı kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ile sağlık ekipleri sevk edildi.
Kazada, Hüseyin Tekin olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada toplam 6 kişinin de yaralandığı öğrenildi.
Acı haberi daha da ağırlaştıran detay ise Hüseyin Tekin’in, bugün hayatını kaybeden abisi Hasan Tekin’in cenazesine katılmak üzere dışarıdan Kumluca’ya geldiğinin öğrenilmesi oldu.
Hüseyin Tekin’in, ikindi namazının ardından abisi Hasan Tekin’in cenaze törenine katılması beklenirken, Kumluca girişinde geçirdiği kazada yaşamını yitirdiği öğrenildi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
