Gaziantep'te İş Yeri Kurşunlayan 7 Şüpheli Yakalandı
Gaziantep'te İş Yeri Kurşunlayan 7 Şüpheli Yakalandı
Gaziantep'te iş yeri kurşunlanma ve yağma olaylarına ilişkin düzenlenen operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı.
Gaziantep'te suç ve suçluların yakalanmasına yönelik faaliyetler hız kesmiyor. Kentte iş yeri kurşunlanan ve bir şahsı yağmayan şüphelilerle ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.
Başsavcılık hareketinde Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 7 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
7 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada, “Cumhuriyet Başsavcılığımız koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce iş kurşunlayan ve bir şahsı yağma eden 7 şüpheli yakalanmış, 3 adet pompalı tüfek ve 16 adet gösteri ele geçirilmiştir” ifadeleri yer aldı.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
