Balık tutarken nehre düşen genç hayatını kaybetti

Asayiş 11.08.2025 - 20:29, Güncelleme: 11.08.2025 - 20:29 7600+ kez okundu.
 

Balık tutarken nehre düşen genç hayatını kaybetti

Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde balık tutarken nehre düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Olay, 9 Ağustos’ta Kızılırmak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, balık tutmak için arkadaşıyla birlikte nehre açılan 17 yaşındaki Ramazan Taş, dengesini kaybederek suya düştü. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin arama çalışması sonucu gencin cansız bedeni sabah saatlerinde bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Çankırı’nın Kızılırmak ilçesinde balık tutarken nehre düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Olay, 9 Ağustos’ta Kızılırmak ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, balık tutmak için arkadaşıyla birlikte nehre açılan 17 yaşındaki Ramazan Taş, dengesini kaybederek suya düştü. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin arama çalışması sonucu gencin cansız bedeni sabah saatlerinde bulundu.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gundemhaberajansi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.