İstanbul'daki Bartınlı esnaf ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı

Siyaset 09.06.2026 - 22:32, Güncelleme: 09.06.2026 - 22:32 155 kez okundu.
 

İstanbul'daki Bartınlı esnaf ziyaretinde renkli görüntüler yaşandı

Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba Mahallesi’nde Bartınlı hemşehrileriyle bir araya geldi.
Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba Mahallesi’nde Bartınlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Mimaroba Mahalle Muhtarı Cengiz Üstünyer ile birlikte mahalledeki esnafları ziyaret eden Tunç, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Ziyaret sırasında bir pide fırınına giren Tunç, fırıncı ustasıyla birlikte tezgâhın başına geçti. Hamurların hazırlanışını yakından takip eden Tunç, daha sonra küreği eline alarak pide pişirmeyi de denedi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, fırından çıkan pideleri gösteren Tunç'un, “Bunları kim yiyecek?” sorusu çevrede gülümsemelere neden oldu. Fırıncı ustasının “Size ikram ederiz Bakanım” yanıtı ise hem Tunç’u hem de çevrede bulunan vatandaşları güldürdü. Samimi anların yaşandığı ziyaret boyunca vatandaşlar Tunç’a yoğun ilgi gösterirken, ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada da ilgi çekti. Esnaf ziyaretleri sırasında Bartınlı hemşehrileriyle sohbet eden Tunç, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.
Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba Mahallesi’nde Bartınlı hemşehrileriyle bir araya geldi.

Önceki dönem Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’un Büyükçekmece ilçesine bağlı Mimaroba Mahallesi’nde Bartınlı hemşehrileriyle bir araya geldi. Mimaroba Mahalle Muhtarı Cengiz Üstünyer ile birlikte mahalledeki esnafları ziyaret eden Tunç, vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi.

Ziyaret sırasında bir pide fırınına giren Tunç, fırıncı ustasıyla birlikte tezgâhın başına geçti. Hamurların hazırlanışını yakından takip eden Tunç, daha sonra küreği eline alarak pide pişirmeyi de denedi.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı ziyarette, fırından çıkan pideleri gösteren Tunç'un, “Bunları kim yiyecek?” sorusu çevrede gülümsemelere neden oldu. Fırıncı ustasının “Size ikram ederiz Bakanım” yanıtı ise hem Tunç’u hem de çevrede bulunan vatandaşları güldürdü.

Samimi anların yaşandığı ziyaret boyunca vatandaşlar Tunç’a yoğun ilgi gösterirken, ortaya çıkan görüntüler sosyal medyada da ilgi çekti. Esnaf ziyaretleri sırasında Bartınlı hemşehrileriyle sohbet eden Tunç, mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gundemhaberajansi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.